Chaud Devant

Jorton Promotions is officieel dealer van Chaud Devant horeca en bedrijfskleding. Hierdoor kunnen wij uw Chaud Devant kleding leveren tegen scherpe prijzen met ondersteuning van de fabrikant en garantie. Bekijk en bestel gemakkelijk online of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Het verhaal

Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’
Twintig jaar later is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Onze designs worden hier in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Vervolgens worden ze verkocht aan dealers en groothandels in meer dan 20 landen wereldwijd, tot de Seychellen aan toe! Dankzij de inzet van ons enthousiaste team is Chaud Devant bepalend geworden voor de look van de Amsterdamse horeca en ver daarbuiten. Je ziet onze kleding in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants!

Assortiment

Het assortiment bestaat uit o.a. Koksbuizen, Schorten en Koksbroeken en alles wat je nodig hebt in jouw horeca gelegenheid.
Bij al onze categorieën van Chaud Devant staat er een bijpassende maattabel om het u zo gemakkelijk mogelijk  te maken.
Heeft u liever een online catalogus, geen probleem. Deze kunt u hier vinden.
De waardering van www.jorton.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 18 reviews.