Bedrijfskleding Promotiekleding Sportkleding Werkkleding Accessoires Textielbedrukking & Meer!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende soorten manieren om een T-shirt te bedrukken. Bij Jorton gebruiken wij de Transferpers om het textiel te bedrukken.

Er zijn verschillende technieken om een trui te bedrukken. Bij Jorton gebruiken wij de transferpers om de truien te bedrukken.

Een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) is iedere uitrusting die bestemd is om door de werknemer gedragen of vastgehouden te worden om hem te beschermen tegen één of meer risico’s die zijn veiligheid of gezondheid op het werk kunnen bedreigen.

U kunt altijd onbedrukt textiel bestellen. Bedrukking is een extra optie die u kan kiezen wanneer u uw logo of tekst op het textiel wilt laten bedrukken.

Een bestelling kan niet geannuleerd worden. Bij een order bestellen wij gelijk het textiel bij de leverancier om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met uw bestelling.

Onze levertijd is gemiddeld 10 werkdagen. Het ligt er aan of het gaat om textiel of accessoires met of zonder bedrukking. Het kan wel is voorkomen dat er iets niet op voorraad is bij de leverancier, als dat het geval is nemen wij altijd contact met u op.

Wij verpakken het product zo goed mogelijk en laten het daarna bezorgen door onze transporteur PostNL.

Grote bestellingen kunt u het beste doorgeven via het contactenformulier. Dan kunnen wij een offerte voor u maken en deze sturen wij binnen 24 uur naar het ingevoerde e-mail adres op.

Als u via de webshop besteld moet u gelijk na de bestelling betalen via de pagina. Wanneer u een grote order heeft geplaatst via het contacten formulier of via info@jortonpromotions.nl dan krijgt u een factuur toegestuurd die binnen 30 dagen betaald moet worden.

Wij leveren ook sportaccessoires, BPM’s en normale accessoires zoals petten, riemen enzovoort..

Bij ieder product in de webshop zit een ‘’productsheet’’ waar je de passing kan zien en waar je ook de wasvoorschriften en andere informatie kan zien..