Verzend & retourbeleid

Wij doen er alles aan om onze producten in topconditie bij u aan te leveren. Toch kan er een bestelling tijdens transport beschadigd raken waardoor u aanspraak kunt maken op garantie binnen de wettelijke tijdsduur. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgen voor vervanging.

Als u niet tevreden bent met een product vanwege bijvoorbeeld de passing kunt u het binnen twee weken retourneren. De verzendkosten voor het retour sturen van de producten zijn voor uw rekening. Mochten wij een verkeerd of beschadigd artikel hebben verzonden dan betalen wij de kosten. U dient de retour altijd kenbaar aan ons te maken zodat wij kunnen aangeven of het retourneren is toegestaan. Retourneren geld niet voor bedrukte kleding.

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Binnen deze 14 dagen moet u de retourzending bij ons melden via uw account. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Binnen enkele dagen na ontvangst van uw retour zullen wij het aankoopbedrag terug storten op dezelfde rekening waarmee is betaald.
Normaliter word het teruggestort op dezelfde dag dat wij het retour pakket hebben verwerkt.
Het kan een enkele keer voorkomen dat het langer duurt dan een week.

Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Het retour formulier kunt u aanvragen via het contact formulier op de website of u vraagt hem aan via info@jortonpromotions.nl

Verzenden

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. De kosten voor een standaard pakket bedragen 6,50 euro. De Levertijd van een product hangt af van de bestelling. Wij gaan er normaal gesproken van uit dat uw bestelling binnen 10 werkdagen bij u aankomt.

De waardering van www.jorton.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 19 reviews.