Werkbroek Blaklader

Werkbroek Blaklader

Blaklader werkkleding is sinds 1959 een Zweeds werkkleding merk wat bekend staat om zijn kwaliteit en ontwikkeling. Bij de ontwikkeling van werkkleding staan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid voorop. Blaklader is meer dan alleen een werkkleding producent! In Zweden is men continu bezig met het ontwikkelen van de werkkleding, op het gebied van veiligheid maar ook op het gebied van duurzaamheid, het polyester wat gebruikt wordt is steeds meer gerecycled. In Zweden is men constant bezig met de nieuwste trends en de beste materialen op werkkleding gebied. Het assortiment bestaat uit o.a. werkbroeken, werkjassen, reflecterende kleding en alles voor een goede outfit tijdens een koude winter of warme zomer.

Bekijk hier ons hele collectie van Blaklader Workwear.

Jorton Promotions is officieel dealer van Blaklader Workwear. Hierdoor kunnen wij uw blaklader kleding leveren tegen scherpe prijzen met ondersteuning van de fabrikant en garantie. Kiest u voor blaklader.. dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, veilig en comfortabel werken. Bekijk en bestel gemakkelijk online.

Welk type werkbroek je ook zoekt, je vind het bij ons. Het werkbroeken-assortiment van Blåkläder gaat van schilder, regen, service, industrie en constructie tot multinorm, softshell high vis en vlamvertragende broeken. Voel je goed en beschermd wanneer je werkt. In een werkbroek van Blåkläder, is dat een feit.

Werkbroek Blaklader

Blaklader is het Zweedse familiebedrijf dat sinds jaar en dag garant staat voor high quality industriële kleding die lang meegaat en voldoet aan de hoogste wettelijke ISO (veiligheids)normen. Zorg dat u en uw werknemers optimaal beschermd zijn met de werkbroeken en Blaklader werkjassen. Blaklader bodywarmers beschermen tegen lage temperaturen, en Blaklader high visibility workwear is levensreddend bij nachtelijk onderhoudswerk aan sporen en wegen.

Blaklader veiligheidsnormen

Blaklader hanteert de wettelijke, Europese veiligheidsnormen zoals EN 20471, EN 342, EN 343, EN 15797 en EN 471. Dit zijn ISO normen op het gebied van bescherming tegen kou en regen, voorwaarden voor signalisatiekleding met hoge zichtbaarheid, en eisen voor industriële wasbaarheid. Zorg dat uw bedrijf bij controle aan alle benodigde ISO standaards voldoet, en bescherm tegelijkertijd uzelf en uw werknemers met de Blaklader high visibility workwear, de Blaklader werkjassen en de Blaklader bodywarmers.

De waardering van www.jorton.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 19 reviews.